RASPRAVE

Polemika Ivane Marić i Milana Tegeltije na Twitteru

Tegeltija se danas na Twiteru okomio na analitičarku Ivanu Marić i njen twitt u koljem je komentirala izjave Gorana Grlića Radmana, ministra vanjskih poslova Hrvatske

A. Č.

Polemika Ivane Marić i Milana Tegeltije na Twitteru

Foto: Avaz


Bivši predsjednik VSTV-a Milan Tegeltija od danas se nalazi na novom radnom mjestu kao savjetnik Milorada Dodika.

Tegeltija se danas na Twiteru okomio na analitičarku Ivanu Marić i njen twitt u koljem je komentirala izjave Gorana Grlića Radmana, ministra vanjskih poslova Hrvatske. 

- Očekivao bi čovjek da bar ministar vanjskih poslova Hrvatske zna dokle dosežu granice njegove države, ali očito ne zna. Bilo bi lijepo da mu neko kaže da smo mi 1992.godine izglasali nezavisnost BiH upravo zato da nam se svaka šuša ne bi petljala u unutrašnje stvari".

  • Rasprava na Twitteru

    Rasprava na Twitteru

    Foto: Twitter


Na njenu objavu reagirao je Tegeltija koji je napisao:

- Koliko se sjećam Vi ste objavili da ste državljanka Republike Hrvatske i da ste glasali na izborima u Republici Hrvatskoj. Nazivati ministra vanjskih poslova Države čiji ste državljanin "svaka šuša" je degradirajući čin prema državi čiji ste državljanin.

Ivana Marić nije ostala dužna:

- Isto kao što bi se od savjetnika člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine očekivalo da će poštovati državu za koju radi, kao i da će slaviti dan njene nezavisnosti.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na