ZOI '84

Neće biti obustavljen rad Ski-centra Bjelašnica tokom vikenda

Budući da nam je dozvoljen rad, sugeriramo vam da poštujete sve epidemiološke mjere, saopćeno je danas

E. Ma.

10.3.2021

Bjelašnica. AVAZ

Iz ZOI'84 saopćeno je danas da će tokom vikenda, 13. i 14. marta, Ski-centar Bjelašnica raditi u uobičajenom radnom vremenu od 8.30 do 16 sati.



Pojačan nadzor

- Budući da nam je dozvoljen rad, sugeriramo vam da poštujete sve epidemiološke mjere, da obavezno nosite maske i držite distancu. Bit će pojačan nadzor covid-redara, kao i inspekcijskih službi i policije pa vam molimo da se pridržavate svih mjera kako bismo zadovoljili propisane uvjete da skijalište bude otvoreno - saopćeno je iz ZOI'84.


Unutar prostorije četiri klijenta

Navodeno i kako će raditi i ski-rent, ali uz obavezno poštivanje mjere da unutar prostorije mogu biti četiri klijenta, uz ostale propisane mjere.

Podsjetimo, Vlada KS je na prijedlog Kriznog štaba Ministarstva zdravstva za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom donijela odluku kojom se od petka u 20 sati pa do ponedjeljka do 7 sati zabranjuje rad svim poslovnim subjektima, izuzev djelatnostima koje se bave prodajom prehrambenih proizvoda, apoteka, benzinskih pumpi, zdravstvenih ustanova i javnog prijevoza.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.