DANAŠNJI DNEVNI AVAZ

Delta soj na granici BiH

Za "Avaz" govori Mahir Mulalić iz Gračanice, finalista muzičkog takmičenja "Zvezde granda": Vatreno ću se boriti za pobjedu

Piše: Avaz.ba

26.6.2021

Naslovna strana današnjeg "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Delta soj na granici BiH.

Počeo disciplinski postupak protiv glavne tužiteljice BiH. Glavna državna tužiteljica Gordana Tadić poručila je: Ovo je montirani proces.

Server Američkog univerziteta u (AU) BiH koji je uhapšeni i pritvoreni Denis Prcić mjesecima krio od istražnih organa, a pronađen je u jednoj vikendici u Semizovcu, bit će poslan u narednim danima na vještačenje policijskim agencijama. Gdje je dosije direktora Obavještajno-sigurnosne agencije BiH Osmana Mehmedagića.

Komentar dana pisao je Edin Skokić: Odluka kao fatamorgana.

U današnjem printanom izdanju "Avaza" donosimo analizu o osipanju i sukobljavanju u Našoj stranci: Kojovićeva ostavka za kraj.

Delta soj koronavirusa stigao je u Hrvatsku i pitanje je dana kada će se pojaviti i u BiH. Pročitajte šta kažu stručnjaci Bakir Nakaš i Aleksa Milojević.

Ličnost dana je Angela Merkel: Simbol jake Njemačke.

Bosna i Hercegovina je školski primjer raslojavanja društva na bogate i siromašne, a taj jaz se iz godine u godinu sve više produbljuje. Otkrivamo na šta je najbogatiji sloj ljudi najviše novca potrošio.

Pojava tornada je moguća i već je evidentirana u Bosni i Hercegovini, ali manjeg intenziteta u poređenju s onim u Češkoj. Penzionisani bh. klimatolog Željko Majstorović u izjavi za „Avaz“ je kazao da na našim prostorima ova pojava nije česta, ali da nije ni nemoguća.

Na stranama Crne hronike donosimo ispovijest brata nastradalog mladića Jasmina Berovića: Živimo u strahu jer je treći ubica još na slobodi.

Za "Avaz" govori Mahir Mulalić iz Gračanice, finalista muzičkog takmičenja "Zvezde granda": Vatreno ću se boriti za pobjedu.

Naš fudbalski stručnjak Faruk Hadžibegić na Euru 2020 tipuje na Francusku i(li) Italiju. Pročitajte njegovu detaljnu analiziu svih parove osmine finala Evropskog prvenstva.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.