SARAJEVO

Dodjela Zahvalnice policijskom komesaru Semiru Šutu

Šut se sastao sa Mirsadom Vilićem, direktorom Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH

S današnjeg sastanka. Agencije

A. Ka.

9.7.2021

Direkciju za koordinaciju policijskih tijela BiH posjetio je danas Semir Šut, policijski komesar Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona. Tom prilikom se sastao sa Mirsadom Vilićem, direktorom Direkcije.

Sagovornici su dosadašnju saradnju dvije agencija ocijenili kao uspješnu. Direktor Vilić istakao je da se Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona pokazala kao pouzdan partner u obavljanju složenih policijskih poslova u aktivnostima od zajedničkog značaja. Policijski komesar Semir Šut, izgradio je Upravu na visokom profesionalnom nivou vođen principima vladavine prava i primjenjujući najbolje evropske prakse.


Sagovornici su izrazili uvjerenje i opredjeljenost za nastavak uspješne saradnje s ciljem očuvanja sigurnog i stabilnog okruženja u Bosni i Hercegovini.

Direktor Vilić je ovom prilikom uručio komesaru Šutu Zahvalnicu za izuzetnu saradnju i doprinos razvoju međuagencijeske saradnje i podršku Direkciji za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Heregovine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.