NAKON SKANDALOZNIH IZJAVA

Vojin Mijatović poručio Aleksandru Vulinu: Ti si psihički bolestan čovjek i treba ti stručna pomoć

Tvoju bolest liječi sam i što dalje od BiH ovo ti kaže Vojin Mijatović sin Dobrivoja, Srbin i Bosanac koji poštuje Srbiju, beskrajno voli svoju zemlju Bosnu i Hercegovinu, poručio je Mijatović

Fu. M.

Vojin Mijatović i Aleksandar Vulin

Foto: Avaz


Izjava ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina o stvaranju "srpskog sveta" izazvala je brojne reakcije.

Reagirao je i potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović, čiju reakciju prenosimo u cijelosti:

- Postaje više degutantno reagovati na nebulozne izjave pojedinih šizofrenika iz regiona poput Vulina, ali opet teško je prećutati takve stvari pogotovo meni kao Srbinu i Bosancu. Ono što me zaprepaštava jeste da Srbija i Brograd ćute na ovakve izjave.

Ljudi moji, 21. je vijek, jel nam nije bilo dosta prolivene krvi, jel malo majki, žena i sestara plakalo za svojim najmilijim na svim stranama?

Mi u Bosni i Hercegovini još uvijek tražimo kosti ubijenih na svim stranama, jel mislite da je normalno da vas predstavlja ovakav šizofrenik dok srpske, bošnjačke i hrvatske majke još plaču i mole makar za nadu da kosti svojih najmilijih pokopaju.

  • Status Vojina Mijatovića na Facebooku

    Status Vojina Mijatovića na Facebooku

    Foto: Printscreen


- Jel došlo vrijeme da počnemo živjeti normalno kao sav civilizovani svijet, da nam djeca žive u miru?

I koliko god se ljutili na mene ne podnosim ni srpske, ni bošnjačke ni hrvatske ekstremiste vi ste društveno dno.

Vulinu kratka poruka - ti si psihički bolestan čovjek i treba ti stručna pomoć, jadna Srbija i Srbi ukoliko si ti taj koji pravi “srpski svet”

Tvoju bolest liječi sam i što dalje od BiH ovo ti kaže Vojin Mijatović sin Dobrivoja, Srbin i Bosanac koji poštuje Srbiju, beskrajno voli svoju zemlju Bosnu i Hercegovinu, a živi za svakog čovjeka bez obzira kako se zove i kom se bogu moli ili ne moli - poručio je Mijatović.

NA VRH

Podijeli članak na