ZABAVA POD ŠATOROM

Mijatović o skupu na Manjači: Ta vaša tri prsta iz blata imaju samo veze sa vašim milionima i bolesnom željom za vlašću

Juče na Manjači iz aviona je vidljiva sva naša propast, a pri tome sva ta propast nema veze ni sa Sarajevom ni sa Bosnom i Hercegovinom, naveo je Mijatović

Mijatović: Veći sam Srbin od svih vas, ponosni Bosanac i Hercegovac iz srca Evrope. Arhiv

A. J.

30.8.2021

Potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović oglasio se na Facebooku osvrnuvši se na jučerašnji skup na Manjači organiziran povodom manifestacije "Kočićev zbor". Mijatovićev status Manjača-slike naše propasti koje nemaju veze ni sa Sarajevom ni sa Bosnom i Hercegovinom prenosimo u cijelosti:

- Juče na Manjači iz aviona je vidljiva sva naša propast, a pri tome sva ta propast nema veze ni sa Sarajevom ni sa Bosnom i Hercegovinom.

Juče ispod šatora, u blatu uz pečenje i pivo takmičenje vlasti i opozicije u dizanju tri prsta i kićenju pjevača.

Juče ne treba ni međunarodna zajednica ni vama mrsko Sarajevo i još mrža Bosna i Hercegovina da shvatimo zašto je preko 300.000 ljudi napustilo Republiku Srpsku posljednjih 10 godina.

Nisu Srbi nenormalan narod, nisu Srbi divljaci zato i jesu pobjegli od vas i tek će, jer ta vaša tri prsta nemaju nikakve veze sa srpstvom, pravoslavljem, ćirilicom, Kočićem, Svetim Savom….

Ta vaša tri prsta juče iz blata imaju samo veze sa vašim milionima i bolesnom željom za vlašću.

Juče kad vas vidim u transu vaših iluzija potpuno sam siguran, veći sam Srbin od svih vas, ponosni Bosanac i Hercegovac iz srca Evrope - napisao je Mijatović.

Mijatovićev status. Printscreen

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.