PODSJETIO GRAĐANE

Nebojša Vukanović poručio Dodiku: Pakuj se Milorade i odlazi, daj nam šansu da se oporavimo!

Ovaj poslanik NSRS iz Trebinja, javnost je podsjetio da su sve odluke o formiranju državnih institucija donosili kadrovi SNSD-a na čelu s Miloradom Dodikom

E. T.

Vukanović: Dodik je licemjer

Foto: Avaz


Nebojša Vukanović, zastupnik u NSRS, komentirao je danas najnovije izjave Milorada Dodika, predsjednika SNSD-a o otcjepljenju RS. 

- Krajnje je vrijeme da se povuku i Dodik i njegova porodica. Sjedi na avion idi negdje, daj nam priliku da se oporavimo - kaže Vukanović. 

Ovaj poslanik NSRS iz Trebinja, javnost je podsjetio da su sve odluke o formiranju državnih institucija donosili kadrovi SNSD-a na čelu s Miloradom Dodikom. 

- Tako da sada to što on priča da će se vratiti izvornom Dejtonu, ta priča o otcjepljenju je u najmanju ruku licemjerna.  Sve je urađeno uz pomoć glasova SNSD-a. Možda je ranije i mogao, prvi ili drugi put kada je tako nešto najavljivao, ustalasat neke priče. Stalno najavljuje otcjepljenje, referendume, upropastio je bilo kakvu priču o ozbiljnom vođenju države. Srbi su u Dejtonu dobili RS i kome sada to smeta. Pa nije nama niko iz Sarajeva došao i pljačkao po Republici Srpskoj niti nam je neko iz Sarajeva kriv za šume i brojne druge pljačke - kazao je, između ostalog, Nebojša Vukanović. 

NA VRH

Podijeli članak na