ŽELI OSLOBODITI GRAD

Pogledajte obraćanje gradonačelnika Prijedora: "Krećemo u novo poglavlje, u konačno oslobođenje grada od tlačitelja koji hoće mene da unište"

Kako sam ja prošao ovih dana, hoće da prođu svi moji prijatelji i svi dobronamjerni ljudi, zarad svojih ličnih interesa, kazao je Pavlović

Dalibor Pavlović: Hoće da unište sve dobronamjerne ljude. Srpskainfo

Piše: E. T.

10.10.2021

Dalibor Pavlović (SNSD), gradonačelnik Prijedora koji je posljednjih dana u žiži javnosti zbog skandaloznih fotografija, održao je govor na skupu podrške koji je organiziran danas u ovom gradu. 

- Nakon završetka ovog skupa krećemo u novo poglavlje, u novu borbu, u konačno oslobođenja grada Prijedora od tlačitelja koji su nas tlačili 16 godina, koji hoće mene da unište, da unište sve naše porodice, kako sam ja prošao ovih dana, hoće da prođu svi moji prijatelji i svi dobronamjerni ljudi, zarad svojih ličnih interesa! Zarad trpanja para u svoje džepove! S onoliko para koliko sam došao u ovu Gradsku upravu, s toliko izlazim. Svaka marka koju sam uzeo za ovih 10 mjeseci, neka mi treba za lijeka - govorio je Pavlović. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.