SUSRET SA NAČELNICIMA

Patrijarh Porfirije stigao u Istočno Sarajevo

Sastanak patrijarha i domaćina je počeo, a najavljeno da će Ćosić i načelnici razgovarati sa patrijarhom o završetku izgradnje sabornog hrama na Palama

Srna

Portirije u Istočnom Sarajevu

Foto: Srna


Patrijarh Porfirije stigao je u pratnji mitropolitat dabrobosanskog Hrizostoma u Istočno Sarajevo gdje su ga dočekali gradonačelnik Ljubiša Ćosić i načelnici šest gradskih opština.

Patrijarha i mitropolita dočekali su načelnici Istočnog Novog Sarajeva Jovan Katić, Pala Boško Jugović, Trnova Dragomir Gagović, Istočne Ilidže Marinko Božović, Istočnog Starog Grada Bojo Gašanović i Sokoca Milovan Bjelica, kao i poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske sa ovog područja.

  • Susrest će se sa načelnicima

    Susrest će se sa načelnicima

    Foto: Srna


Sastanak patrijarha i domaćina je počeo, a najavljeno da će Ćosić i načelnici razgovarati sa patrijarhom o završetku izgradnje sabornog hrama na Palama, početku izgradnje sabornog hrama u Istočnom Novom Sarajevu, te o brojnim temama koje bi trebalo da opredijele razvoj Istočnog Sarajeva.

Nakon sastanka predviđene su izjave za medije, a potom je planirano da patrijarh sa mitropolitom prošeta do Trga Srbije i obrati se građanima Istočnog Sarajeva.

Više o temi Patrijarh Porfirije

NA VRH

Podijeli članak na