SUSRET SA NAČELNICIMA

Patrijarh Porfirije stigao u Istočno Sarajevo

Sastanak patrijarha i domaćina je počeo, a najavljeno da će Ćosić i načelnici razgovarati sa patrijarhom o završetku izgradnje sabornog hrama na Palama

Portirije u Istočnom Sarajevu. Srna

Srna

17.10.2021

Patrijarh Porfirije stigao je u pratnji mitropolitat dabrobosanskog Hrizostoma u Istočno Sarajevo gdje su ga dočekali gradonačelnik Ljubiša Ćosić i načelnici šest gradskih opština.

Patrijarha i mitropolita dočekali su načelnici Istočnog Novog Sarajeva Jovan Katić, Pala Boško Jugović, Trnova Dragomir Gagović, Istočne Ilidže Marinko Božović, Istočnog Starog Grada Bojo Gašanović i Sokoca Milovan Bjelica, kao i poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske sa ovog područja.

Susrest će se sa načelnicima. Srna

Sastanak patrijarha i domaćina je počeo, a najavljeno da će Ćosić i načelnici razgovarati sa patrijarhom o završetku izgradnje sabornog hrama na Palama, početku izgradnje sabornog hrama u Istočnom Novom Sarajevu, te o brojnim temama koje bi trebalo da opredijele razvoj Istočnog Sarajeva.

Nakon sastanka predviđene su izjave za medije, a potom je planirano da patrijarh sa mitropolitom prošeta do Trga Srbije i obrati se građanima Istočnog Sarajeva.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.