BLOG NEZAVISNOG ZASTUPNIKA

Vukanović nije objavio fotografiju budućeg pasoša RS (ISPRAVLJENO)

Naglasio je da Dodik želi da nas pretvori u Abhaziju i Južnu Osetiju izolujući od ostatka svijeta i pretvarajući u geto i evropski pojas Gaze

Vukanović objavio tekst na svom blogu. Arhiv

N. Aj.

19.10.2021

Prema tvrdnjama Nebojše Vukanovića, nezavisnog zastupnika NSRS, na sinoć održanoj sjednici Vlade RS govorilo se i o pripremi paketa zakona o novim ličnim dokumentima.

- I dok, po mom mišljenju i bez pretjerivanja, ekscentrični ludak zabavlja javnost i narod svirkom sa harmonikašem u zgradi Predsjedništva BiH, glumi lažnu srbendu i sramoti srpski narod ponašajući se kao dvorska luda u centru Sarajeva, u sjenci javnosti njegovi poslušnici na vanrednoj sjednici Vlade Republike Srpske po direktivi ludaka donose opasne odluke - napisao je Vukanović i dodao:

Fotografija koju je Vukanović objavio na svom blogu: Riječ je o promotivnom materijalu SNSD-a. Nebojša Vukanović blog

- Prema mojim saznanjima, od veoma pouzdanih izvora iz Vlade Republike Srpske, na sjednici Vlade danas treba da se, između ostalog, usvoje Nacrti Zakona o pasošu, ličnoj karti i državljanstvu Republike Srpske, koji će po hitnoj proceduri početkom novembra biti upućeni u parlamentarnu proceduru i naći se pred poslanicima Narodne skupštine Republike Srpske - tvrdi Vukanović. (izmijenjen dio tako što je izbrisan navod: "... tvrdi Vukanović, objavljujući i fotografiju budućeg pasoša RS).

U prvobitnom tekstu objavljenom naslov teksta je bio: "Tvrdi da je to jedan od Dodikovih planova: Vukanović objavio fotografiju budućeg pasoša RS".

Nakon analize Raskrinkavanja, naslov je promijenjen u: "Tvrdi da je to jedan od Dodikovih planova: Vukanović nije objavio fotografiju budućeg pasoša RS (ISPRAVLJENO)", a potom smo izbacili prvi dio naslova, te je sada naslov na istom tekstu: Vukanović nije objavio fotografiju budućeg pasoša RS (ISPRAVLJENO)".

Dodan je i dio kojeg prethodno nije bilo u tekstu:

- Pitanje je da li će se sa Dodikovim pasošima i ličnim kartama moći bar preko Drine u Srbiju, i da li će ih Vučić priznati, a za ostale države znam da će vrijediti taman koliko i oni crveni SNSD-ovi pasoši koje je sumaniti Dodik sa svitom dijelio građanima uoči Opštih izbora 2018. godine. (u ovom dijelu tekst je dopunjen i ispravljen u skladu sa analizom Raskrinkavanja)

Također, u prvobitnom tekstu markica je bila "Opasne odluke", dok je sada izmijenjena u "Blog nezavisnog zastupnika".

Potpis ispod fotografije bio je: "Vukanović iznio planove Dodika" te je promijenjen u "Vukanović objavio tekst na svom blogu".

Činjenica je da Vukanović ni u jednom tekstu ne tvrdi da je riječ o “novim pasošima RS-a” već je naglašeno da bi pasoši RS, ukoliko bi bili napravljeni, bili vrijedni poput pasoša koje je 2018. godine SNSD dijelio građanima/kama Republike Srpske što piše u dijelu teksta koji smo naknadno dodali.

Naglasio je da se Dodik igra opasnim igrama, da želi da nas pretvori u Abhaziju i Južnu Osetiju izolujući od ostatka svijeta i pretvarajući u geto i evropski pojas Gaze.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.