NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

Danas u "Dnevnom avazu": Tužioci traže krivca

Nakon krvavog navijačkog sukoba u gradu na Neretvi na mostarskim ulicama vlada anarhija

Piše: Avaz.ba

15.11.2021

Današnja naslovnica "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Tužioci traže krivca.

Dvoipogodišnja Džena Gadžun, djevojčica iz Kaknja čije se zdravstveno stanje zakompliciralo nakon operacije u privatnoj klinici u Sarajevu, preminula je jučer u ranim jutarnjim satima. Za "Avaz" govori otac Muris Gadžun. Iz Tužilaštva KS odmah su reagirali. Kako je rečeno za „Avaz“, bit će zatražena obdukcija.

Predsjednik Sjedinjenjih Američkih Država Džo Bajden (Joe Biden) sastao se prošle sedmice sa specijalnim izaslanikom za izbornu reformu Metjuom Palmerom (Matthew), piše “IrishCentral”.

Komentar dana pisao je Nermin Demirović: Pad na stražnjicu.

Novom izboru Fahrudina Radončića na mjesto predsjednika Saveza za bolju budućnost (SBB) BiH prethodio je ekspoze, u kojem se on obratio delegatima i gostima Trećeg kongresa SBB-a. Tokom izlaganja lider SBB-a osvrnuo se na aktuelnu društveno-političku situaciju koju možete pročitati u današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza".

Nakon krvavog navijačkog sukoba u gradu na Neretvi na mostarskim ulicama vlada anarhija. Više od 20 osoba jučer je privedeno u prostorije MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK) nakon krvavog huliganskog sukoba, koji se u Mostaru dogodio u subotu u poslijepodnevnim satima, praktično usred dana.

Ličnost dana je Bakir Alispahić: Podmetanja crne liste.

Vila ’Braun’ više neće zjapiti prazna. Otkrivamo ko bi trebao useliti u objekt koji se nalazi u Alipašinoj 45 u centru Sarajeva.

Pročitajte zašto je Fehrudin Jašić majstor svog zanata. 

Na stranama Crne hronike pročitajte detalje presude koja je u Bijeljini donesena za svirepo ubistvo iz ljubomore: Ranku Miljanoviću deset godina zatvora, a otkrivamo kako je pao tuzlanski diler.

Glumica, voditeljica i stilistkinja Jelena Govedarica niže uspjehe: Pročitajte kakav je bio njen trnovit put koji nije za svačija stopala.

Na stranama Sporta bavili smo se bh. košarkom.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.