BILJEŽI DOBRE REZULTATE

Održan Sabor Opštinskog odbora PDP-a Istočna Ilidža

Prisustvovali i predsjednik Branislav Borenović, potpredsjednica Jelena Trivić i generalna sekretarka Mira Pekić

E. Ć.

Borenović, Tirivić i Pekić prisustvovali Saboru OO PDP-a Istočna Ilidža

Foto: pdp


U prisustvu predsjednika PDP-a Branislava Borenovića, potpredsjednice Jelene Trivić i generalnog sekretara Mire Pekić, večeras je održan Sabor Opštinskog odbora PDP-a Istočna Ilidža.

- Naš Opštinski odbor u Istočnoj Ilidži od osnivanja bilježi dobre rezultate i uvjeren sam da će od ovog Sabora ti rezultati biti još bolji. Dok neke druge stranke najavljuju bojkot izbora, mi iz dana u dan idemo širom RS, razgovaramo sa našim sugrađanima i jačamo odbore PDP-a. Istočna Ilidža i ovaj kraj, koji su srce RS, imaju ljude koji će nakon izbora i pobjede 2022. godine dati veliki doprinos obnovi naše Republike, poručio je predsjednik PDP-a Branislav Borenović. 

- Turbulentna su politička vremena, ali mi, za razliku od naših političkih protivnika, vodimo jasnu i racionalnu nacionalnu politiku za koju podršku imamo i ovdje, u Istočnoj Ilidži, jednoj od najznačajnijih sredina u stvaranju RS. Čestitam rukovodstvu i članovima odbora na efikasnom radu u vođenju odgovorne politike u ovoj opštini, poručila je potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić. 

- Sama činjenica da su u Opštinski odbor i Predsjedništvo odbora odlukom o unutrašnjoj organizaciji prošireni, govori o činjenici da PDP Istočna Ilidža raste i nastavlja sa vrlo ozbiljnim radom, rekla je generalna sekretarka PDP-a Mira Pekić.

Za novog-starog predsjednika Opštinskog odbora izabran je Rade Ćosović koji je poručio da će Istočna Ilidža biti jedan od nosilaca promjena u RS 2022. godine.

NA VRH

Podijeli članak na