NAKON SRAMOTNIH IZJAVA

Brutalan odgovor Sanji Vlaisavljević: Kada je koncert ilahija i kasida u Banjoj Luci? Pitam za gđu Vlaisavljević, rođenu Hasanbegović

Mnogima nisu "legle" izjave Vlaisavljević, a jedan od takvih je Dragan Mioković, bivši policajac i svjedok u više haških suđenja. On se oglasio na Twitteru

Mioković i Vlaisavljević. avaz

E. Ć.

2.1.2022

Sanja Vlaisavljević je za "RTRS" izrekla niz neistina o Sarajevu, u gradu u kojem je, između ostalog, stekla sve što trenutno ima u životu. 

Mnogima nisu "legle" izjave Vlaisavljević, a jedan od takvih je Dragan Mioković, bivši policajac i svjedok u više haških suđenja. On se oglasio na Twitteru. 

- U srijedu 5. januara 2022., u Narodnom pozorištu u Sarajevu, održat će se Božićni koncert, u organizaciji Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva "Prosvjeta" iz Sarajeva. Kada je koncert ilahija i kasida u Banjoj Luci? Pitam za gđu Vlaisavljević, rođenu Hasanbegović - napisao je Mioković na Twitteru.


Podsjećamo, Vlaisavljević je rekla kako u priču o multikulturnom Sarajevu vjeruje još samo Republici Sarajevu.

- Dakle ne postoji multietnički grad Sarajevo. Imate svinjetinu koja je protjerana iz Sarajeva, imate Djeda Mraza koji je protjeran, a sada imate i svjetlosnu rasvjetu. Imate sve što je odraz multikulture, a da je protjerano iz Sarajeva - izjavila ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.