POMIRENJE, RADOST, NADA

Dragan Čović čestitao pravoslavni Božić

Božić je blagdan pomirenja, radosti i nade, navodi se u čestitci

Dragan Čović: Neka i ovo božićno slavlje bude prožeto istinskim ljudskim vrednotama. Avaz

E. T.

6.1.2022

Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) dr. Dragan Čović uputio je čestitku povodom pravoslavnog Božića, Njegovom visokopreosveštenstvu mitropolitu dabrobosanskom gospodinu Hrizostomu, svećenstvu Srpske pravoslavne crkve i svim pravoslavnim vjernicima u Bosni i Hercegovini.

Čestitku prenosimo u cjelosti:

- Vaše Visokopreosveštenstvo,

u prigodi najvećeg i najradosnijeg pravoslavnog blagdana, Kristova rođenja, Vama osobno, svećenstvu Srpske pravoslavne crkve i svim pravoslavnim vjernicima u Bosni i Hercegovini upućujem svoje iskrene čestitke.

Božić je blagdan pomirenja, radosti i nade. On nas poziva na ljubav i zajedništvo, poštivanje i vjeru u budućnost. Stoga, neka i ovo božićno slavlje bude prožeto istinskim ljudskim vrednotama, zauzimanjem za mir, pravdu i dostojanstvo svakog čovjeka. Neka nas novorođeni Krist nadahne uzajamnom ljubavlju, suosjećanjem, prihvaćanjem i poštovanjem prema bližnjem te bude snaga i poticaj za nastavak zajedničkog djelovanja u izgradnji naše domovine i boljeg i pravednijeg svijeta.

U duhu ovih misli i uz želju da predstojeće presvete blagdanske dane proslavite u ozračju mira, radosti i obiteljskog zajedništva primite izraze moga osobitog poštovanja.

Sretan i blagoslovljen blagdan Kristova rođenja i svako dobro u novoj 2022. godini - stoji u čestitci Dragana Čovića.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.