NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Istraga zbog sankcija

U emisiji „Crvena olovka“ na Avaz TV-u gostovao je gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović. U prvom intervjuu nakon puštanja iz pritvora Kasumović je iznio niz šokantnih detalja u vezi sa svojim pritvaranjem

Piše: Avaz.ba

12.1.2022

Naslovnica današnjeg "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju „Dnevnog avaza“, najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Istraga zbog sankcija.

Tužilaštvo BiH provjerava osobe s američke crne liste, a navode o umiješanosti Dodika, Tegeltije i Kukića u korupciju ispitat će tužioci, potvrđeno je za naš list.

Komentar dana pisala je Ema Maslo: Što te tako zovu?

Posjetu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Priboj dočekuje prekrečenim grafitima s imenom Ratka Mladića, a njegovi stanovnici zabrinuti i uznemireni zbog posljednjih dešavanja u gradu na Limu. Ekipa "Avaza" danas će s lica mjesta izvještavati o posjeti Vučića.

U emisiji „Crvena olovka“ na Avaz TV-u gostovao je gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović. U prvom intervjuu nakon puštanja iz pritvora Kasumović je iznio niz šokantnih detalja u vezi sa svojim pritvaranjem. Još jednom je ponovio kako nema nikakve sumnje u to da iza njegovog hapšenja stoje vladajuće političke strukture. O čemu je još govorio čitajte u današnjem izdanju "Dnevnog avaza", a večeras u 20 sati na Avaz TV pogledajte kompletan intervju.

Ličnost dana je Vahid Halilhodžić: Jači od svih nedaća.

Pročitajte i koje su to mjere jučer donesene na sjednici Kriznog štaba FBiH.

Dok zemlje u okruženju značajno dotiraju iz budžeta prema svojim penzionim fondovima i na taj način podižu standard svojih penzionera, dotle je u BiH status ove najranjivije populacije nepromijenjen. Penzioneri su na čekanju!

Na stranama crne hronike donosimo detalje kako je Zeničanin poginuo u šleperu u Hrvatskoj te šta se desilo sa supružnici koji su vezani, pretučeni i opljačkani u Striježevicama kod Doboja.

Pjevačica Tijana Milentijević za „Avaz“ govori o karijeri i privatnom životu: Želim ljubav.

Na stranama Sporta pročitajte dva razgovora i to s Elvisom Sarićem iz južnokorejskog Suvona i Mladenom Žižovićem, šefom stručnog štaba Slobode.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.