"HVALA TI ZA SVE"

Nijaz Skenderagić se emotivno oprostio od Vlastimira Mijovića: Prerano se to desilo, mogli smo i morali još drugovati i ljudovati

Bio si uvijek uspravan. I onda, kad nas je to u Beogradu glave moglo koštati. A nije bilo ni lako ni jednostavno. Ti si to hrabro i beskompromisno činio, napisao je Skenderagić

Nijaz Skenderagić i Vlastimir Mijović. avaz

E. Ć.

13.1.2022

Sve je pogodila tužna vijest da je doajen bh. novinarstva Vlastimir Mijović preminuo u 65. godini nakon teške bolesti. Vijest za portal "Avaza" je potvrdio njegov dugogodišnji prijatelj Nijaz Skenderagić, koji je na Facebooku poslao emotivnu poruku svom drugu.

- Ostao sam bez druga i prijatelja Vlaste Mijovića. Otišao je jedan od najboljih. Prerano se to desilo. Mogli smo i morali još puno godina drugovati i ljudovati.

Bio si uvijek uspravan. I onda, kad nas je to u Beogradu glave moglo koštati. A nije bilo ni lako ni jednostavno. Ti si to hrabro i beskompromisno činio. Hvala ti za sve mudre savjete i podršku.

Duboko saučestvujem u bolu sa tvojim kćerima Danjom i Lunom. Mi, tvoji drugovi, nećemo te zaboraviti - poručio je Skenderagić.

Objava Nijaza Skenderagića na Facebooku. screenshot

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.