ZAHVALILA SE SVIMA

Klanjana dženaza majci Sebije Izetbegović: Oduvijek sam znala da će moju mamu Bakir spustiti u mezar

Moja mama Bisera nije rodila sina ali ju je ispratilo puno divnih sinova nekih drugih majki, napisala je Sebija Izetbegović

N. Aj.

Klanjana dženaza Biseri Građević

Foto: Facebook


Klanjana je dženaza Biseri Građević, majci Sebije Izetbegović, direktorice Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

Sebija Izetbegović danas se oglasila na društvenim mrežama gdje je objavila nekoliko fotografija sa dženaze.

Moja mama Bisera nije rodila sina ali ju je ispratilo puno divnih sinova nekih drugih majki. Svi koji su došli na dženazu, ponijeli tabut ili ga samo dotakli moja su braća. Svi koji su pomislili na nju lijepo i poslali poruku, svi koji su je se u dovi sjetili moje majke su sestre i braća. Sretna sam ja žena, mnogo vas je, hvala dragom Bogu. 

Oduvijek sam znala da će moju mamu, kad bude određeno, Bakir spustiti u mezar. To je i bio neki prećutni dogovor između zeta i punice. Od prvog trena bili su kao majka i sin. Mladog zeta Ćamila je kratko poznavala, a on je pokazao veliko poštovanje prema Jasmininoj nani, poveo je i svoje rođake i prijatelje da pomognu na dženazi. Hvala Jedileri i poštovane efendije, hvala Pokop - napisala je Sebija Izetbegović.

Njena majka preminula je u 85. godini.

  • Objava Sebije Izetbegović na Facebooku

    Objava Sebije Izetbegović na Facebooku

    Foto: Printscreen


NA VRH

Podijeli članak na