VREMENSKA PROGNOZA

Narednih dana sunčano vrijeme, temperatura do 21 stepen

U Sarajevu će biti sunčano vrijeme, jutarnja temperatura oko 1, a najviša dnevna temperatura oko 15 stepeni

Dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 18, na jugu zemlje do 21 stepen. Arhiv

A. Č.

23.3.2022

Prema najavama meteorologa Federalnog hidrometeorološkog zavoda danas u Bosni i Hercegovini bit će sunčano vrijeme. Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjevernog smjera, a u Hercegovini umjerena bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 3, na jugu zemlje do 7, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 18, na jugu zemlje do 21 stepen.

U Sarajevu će biti sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura oko 1, a najviša dnevna temperatura oko 15 stepeni.

I za sutra je u Bosni i Hercegovini najavljeno sunčano. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 6, na jugu do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21 stepen.

U petak Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 6, na jugu do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21 stepen.

Sunčano vrijeme zadržat će se i prvog dana vikenda. U kotlinskim dijelovima moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 7, na jugu do 10, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21 stepen.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.