NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Pet puta dokazivao da nema nogu!

Kakve poruke šalje međunarodna zajednica: Kabadahiluku SNSD-a i HDZ-a je odzvonilo

Avaz.ba

9.6.2022

Naslovnica "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH čitajte: Pet puta dokazivao da nema nogu!

Esad Delić, predsjednik Saveza ratnih vojnih invalida FBiH, teško je ranjen tokom agresije na BiH. Ostao je bez noge, za koju je, u sklopu revizije koju je provodilo Federalno ministarstvo za boračka pitanja, pet puta dokazivao da je nema!

APSURDI - Parlamentarcima naknade veće od dva miliona KM! Najznačajniji iznosi odnose se na paušale, i to 1.014.495 KM, topli obrok  311.011 KM, naknade za odvojeni život 333.410 KM.

Komentar dana pisao je Alen Bajramović: Šmitova ladica.

Kakve poruke šalje međunarodna zajednica: Kabadahiluku SNSD-a i HDZ-a je odzvonilo. Stvari u BiH se mijenjaju nabolje. Stavljanje brojnih funkcionera iz BiH na crnu listu SAD i Velike Britanije i posezanje novog visokog predstavnika Kristijana Šmita (Christian Schmidt) za bonskim ovlastima šalju jasnu poruku „lošim dječacima“ bh. politike da blokade i udari na državu Bosnu i Hercegovinu više neće biti tolerirani.

I OHR GASI POŽAR - NATO će suzbiti ruski utjecaj na Balkanu.

Ličnost dana je Smail Prevljak: Novi heroj nacije.

Na stranama globusa čitajte: SAD podržavaju "Otvoreni Balkan".

OPREZ Pomama za kriptovalutama ima i tamnu stranu: Bh. građani sve izloženiji prevarama.

ISTRAŽILI SMO Ni svatovi nisu kao što su nekad bili: U BiH poskupjela i svadbena stolica!

Zbog kulturno-historijskih vrijednosti i prirodnih ljepota: Blagaj u utrci za najbolje turističko selo svijeta. Na inicijativu Svjetske turističke organizacije (UNWTO), ove godine bi se u utrci za prestižnu titulu „Najbolja turistička sela - Best Tourism Village“ trebali naći Blagaj kod Mostara, Vranci pored Kreševa i Krupa na Vrbasu, saznaje „Dnevni avaz“.

Šest godina od likvidacije u sarajevskom naselju Mojmilo: Izručen osumnjičeni za ubistvo Adnana Salčina. Aleksandar Živković prije tri mjeseca uhapšen u jednoj evropskoj državi, gdje je do jučer bio u ekstradicionom pritvoru.

Na stranama Sporta bavili smo se reprezentacijom BiH: Naš državni tim između duela sa Rumunijom i Crnom Gorom. Džeko će biti spreman za Crnogorce.

Pljušte ostavke u krovnoj kući bh. košarke: Bosnić i Teletović "digli sidro".

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.