DOBRO SE OPORAVLJA

Huso Pervan: Da "Avaz" nije objavio da sam pretučen, niko se ne bi ni okrenuo

Ja sam dobro prošao, ali šta ako sljedeći put, za 15-20 dana, jer ovaj momak je već prije dva,tri mjeseca nagrdio jednog čovjeka, šta ako ubije nekog, priča Pervan

Vojčić i Brajić pretukli Husu Pervana. Avaz

Piše: H. J. I.

22.7.2022

Huso Pervan iz Trebinja, vlasnik ćevabdžinice “Kod Mure", prije nekoliko dana je brutalno pretučen. Njega su napali Nebojša Vojčić i Stojan Brajić. Tukli su ga pepeljarama, flašama, na pragu njegove radnje, usred bijela dana. 

Kako je Pervan u razgovoru za portal "Avaza" istakao, dobro se oporavlja. 

- Pa ništa se još nije desilo. Danas mi je dolazio predsjednik Skupštine grada (Dragoslav Banjak op.a.) i vladika da se izvinjavaju. Sve je to okej, ali treba ove zlikovce pod hitno... ja sam dobro prošao, ali šta ako sljedeći put, za 15-20 dana, jer ovaj momak je već prije dva,tri mjeseca nagrdio jednog čovjeka, šta ako ubije nekog - priča Pervan i dodaje:


- I danas sam rekao to isto predsjedniku Skupštine, on je rekao da će vidjeti sa ovim potpredsjednikom gradonačelnikom, javnim tužilaštvom da se to malo potegne da se zatvore. Jer narodu je krivo, svi znaju ko su a ništa se ne dešava, šetaju slobodno. I narod je u strahu. Ja imam dosta drugova koji mi govore, koji drže isto, ljudi su ovavde, kažu ovo se moglo i nama desit. Moglo se to svakome desiti, ali eto desilo se meni tako i u međuvremenu kad je udarao, govorio je to što je govorio. Meni je baš drago što je "Avaz" objavio, baš vam hvala, inače bi to bilo zaboravljeno i zataškano - zaključio je Pervan.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.