"PREDIZBORNI RAT"

Šarović odgovorio Dodiku: Vodite ih sa sobom, ako su pošteni kao vi

U nastojanju da zataškaju ovu svjesnu i grubu obmanu građana, oni opet skreću pažnju javnosti namišljanjem raznih priča bez početka i kraja, napisao je Šarović

Šarović odgovorio Dodiku. Avaz

H. J. I.

7.8.2022

- Očito je da SNSD nema odgovor na pitanje zašto su dozvolili uvođenje sankcija Rusiji, a što je i Brisel prije par dana jasno potvrdio, pa skreću pažnju javnosti izmišljanjem priča bez početka i kraja - poručio je lider SDS Mirko Šarović na svom Facebooku. 

U nastojanju da zataškaju ovu svjesnu i grubu obmanu građana, oni opet skreću pažnju javnosti namišljanjem raznih priča bez početka i kraja, napisao je Šarović.

On je tako uzvratio Dodiku na njegovu objavu na Twitteru, gdje je lider SNSD napisao da "posljednjih sedmica čuje da pristojni ljudi iz SDS i PDP nude ljudima iz vlasti saradnju poslije izbora" i "veliku koaliciju".

- Predlažu veliku koaliciju i kažu da ne mogu više slušati gluposti Mirka Šarovića i Brane Borenovića - napisao je Dodik.

- Na ovu zadnju da "neki pošteni iz opozicije hoće sa njima", Dodiku jasno poručujem: Vodite ih sa sobom ako su pošteni kao vi! - napisao je Mirko Šarović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.