ŽESTOKO NA MREŽAMA

Krivić o Komšiću: Budžetski uhljup i statista već 12 godina nikada i nigdje nije postigao gol, a kad će ne znamo

Kada treba ući u Predsjedništvo BiH, Komšić se javno izjašnjava kao Hrvat, a čim uđe u Predsjedništvo skine hrvatsko nacionalno odjelo i pretvara se u kontranacionalnog “građanskog tribuna”, istaknuo je Krivić

Krivić: Nejaki Komšić, hipnotizer naivnih Bošnjaka, imao je ulogu statiste u kukuruzu. Facebook

E. T.

10.8.2022

Anis Krivić, član Glavnog odbora SBB-a i kandidat za Državni parlament na predstojećim izborima oglasio se na Facebooku. Krivić je komentirao politiku i domete Željka Komšića i njegovih 12 godina u Predsjedništvu BiH.

Njegov status prenosimo u cijelosti: 

- Željko Komšić, kao i mnogi prije njega koji su to pokušali - ali nisu uspjeli, jer je takvo stanje suprotno elementarnim zakonima fizike - ne može sjediti istovremeno na dvije stolice i zato teško može javnosti u BiH objasniti kada i u kojem svojstvu je onaj pravi Komšić.

Kada treba ući u Predsjedništvo BiH, Komšić se javno izjašnjava kao Hrvat, a čim uđe u Predsjedništvo skine hrvatsko nacionalno odjelo i pretvara se u kontranacionalnog “građanskog tribuna”.

A kako je sa te pozicije anacionalnog demagoga, jeftinog populiste i lažnog građanina, branio državu BiH u 12 godina veselog sjedenja u fotelji člana Predsjedništva BiH, najbolje govori činjenica da su podjelu BiH, secesionističke planove Milorada Dodika, te blokade HDZ-a i Dragana Čovića, suštinski zaustavljali i zaustavljaju stranci, isti oni protiv kojih Željko Komšić i družina posljednjih mjeseci vode medijsku hajku - Vašington, Brisel i London, odnosno njihove visoke diplomate i njihove ambasade u Sarajevu.

U tom teškom poslu odbrane suvereniteta BiH, nejaki Komšić, hipnotizer naivnih Bošnjaka, imao je ulogu statiste u kukuruzu - objavio je Anis Krivić. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.