REAKCIJA

Krivić devastirao Komšića

Da li je Komšićev jaran Milanović 2010. godine kada je na skupu SDP-a pozivao na glasanje za Komšića za člana Predsjedništva BiH postavljao međe za podjele naše države i da li je Komšić možda Milanovićev saučesnik jer su zajedno šetali po Bosni

E. Ć.
 • Krivić: Željko Komšić ponovo vrijeđa našu inteligenciju, da bi dobio jefitine glasove

  Krivić: Željko Komšić ponovo vrijeđa našu inteligenciju, da bi dobio jefitine glasove

  Foto: Facebook


Anis Krivić, kandidat SBB-a za Parlament BiH, reagirao je na izjavu Željka Komšića, člana Predsjedništva BiH i predsjednika DF-a.

Krivićevu reakciju prenosimo u cjelosti.

- Željko Komšić ponovo vrijeđa našu inteligenciju, da bi dobio jefitine glasove, Željko se svađa i sa samim sobom.

U najnovijoj izjavi Komšić kaže da predsjednik Hrvatske Zoran Milanović svojim dolaskom uoči izbora u BiH "postavlja među za buduće podjele, određivanje teritorije koja treba da pripadne pod vlast susjednih država".

Poštovani Komšiću, ima nas mnogo koji nismo zaboravni poput tebe, pa postavljamo jednostavno pitanje.

 • Komšić i Milanović zajedno na skupu SDP-a 2010. godine

  Komšić i Milanović zajedno na skupu SDP-a 2010. godine

  Foto: Facebook


Da li je gospodine Komšiću Milanović postavljao međe za podjele BiH i 2010. godine kada je šetao po Bosni i Hercegovini obilazeći predizborne skupove na kojima je tebi davao podršku?

Pitam se da li je Komšićev jaran Milanović 2010. godine kada je na skupu SDP-a pozivao na glasanje za Komšića za člana Predsjedništva BiH postavljao međe za podjele naše države i da li je Komšić možda Milanovićev saučesnik jer su zajedno šetali po Bosni.

 • Susret Milanovića i Komšića

  Susret Milanovića i Komšića

  Foto: Facebook


Željko Komšiću da li je i to bilo ponižavanje BiH? Sigurno je da tvoje vrijeđanje naše inteligencije je direktno ponižavanje nas kao građana BiH - poručio je Krivić.

NA VRH

Podijeli članak na