KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO

Šarović i Trivić u Boriku: RS je spremna za promjene

Za Republiku Srpsku bez korupcije, za Republiku Srpsku koja ima odlično obrazovanje, za Republiku Srpsku koja ima najbolje zdravstvo, rekla je Trivić

E. Ć.

Sa skupa u dvorani Borik

Foto: BN


Atmosfera prepune dvorane Borik pokazuje da je Republika Srpska spremna za promjene i da nas drugog oktobra očekuje velika pobjeda, rekao je Mirko Šarović, kandidat za člana Predsjedništva BiH iz RS.

- Кampanju smo započeli u Bijeljini i na neki način je zaokružujemo u Banjoj Luci, pobjednički. Pobjeda je ono što se očekuje, Banja Luka pokazuje da je pobjeda naša, da će nakon izbora Jelena Trivić biti Predsjednik Republike, da će Mirko Šarović biti član Predsjedništva BiH, a da ćemo imati skupštinsku većinu da nakon 16 godina skinemo SNSD sa vlasti - rekao je Šarović. 

  • Skup opozicije u RS-u u Boriku

    Skup opozicije u RS-u u Boriku

    Foto: BN


Jelena Trivić, kandidat za Predsjednika RS, izjavila je da nakon predizbornog skupa u Banjoj Luci očekuje pobjede i za pojedinačne funkcije, kao i za tri liste koje su stale iza njene i kandidature Mirka Šarovića.

- Ono što ću još jednom ponoviti, naša politička pobjeda drugog oktobra treba da bude tek početak pobjede za Republiku Srpsku. Za Republiku Srpsku bez korupcije, za Republiku Srpsku koja ima odlično obrazovanje, za Republiku Srpsku koja ima najbolje zdravstvo. Naše ključne poruke i srpski nacionalni interes za 21. vijek su mir i stabilnost, i mi znamo kako ćemo Republiku Srpsku razvijati u miru - istakla je Trivić.

Više o temi Mirko Šarović

NA VRH

Podijeli članak na