SARAJEVO

Vilić uručio Zahvalnicu predsjedniku Centralne izborne komisije BiH

Ovom prilikom je razgovarano o sigurnosnom aspektu provedbe Općih izbora 2022. godine

Direktor Vilić je ovom prilikom uručio predsjedniku Centralne izborne komisije BiH Arnautoviću Zahvalnicu i Plaketu. DKPT

A. O.

30.9.2022

Direktor Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Mirsad Vilić primio je u posjetu predsjednika Centralne izborne komisije BiH Suada Arnautovića. Ovom prilikom je razgovarano o sigurnosnom aspektu provedbe Općih izbora 2022. godine.

Vilić je naglasio da pripadnici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, u saradnji sa svim partnerskim agencijama za provođenje zakona u BiH, provode mjere i radnje planiranom dinamikom u skladu sa Okvirnim planom izbornog procesa za provedbu Općih izbora 2022. godine.

Predsjednik Arnautović se zahvalio direktoru Viliću na dosadašnjoj uspješnoj saradnji i na angažovanju policijskih službenika koji će biti uključeni u osiguranju integriteta izbornog procesa te stvaranju sigurnosnog ambijenta.

Direktor Vilić je ovom prilikom uručio predsjedniku Centralne izborne komisije BiH Arnautoviću Zahvalnicu i Plaketu za profesionalan odnos i uspješnu saradnju ove dvije institucije. Sagovornici su izrazili uvjerenje da će se ova uspješna saradnja nastaviti i u budućnosti.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.