STRANKA ZA PRAVDU I RED

Vukanović objavio prepisku članova SNSD-a: Dokazi panike, nervoze i pritiska

Nigdje u svijetu vlast ne organizuje proteste protiv opozicije, kako bi pravdala krađu i vršili pritisak na zarobljene institucije da ne rade svoj posao i ne procesuiraju odgovorne, napisao je Vukanović

Vukanović: Panika i pritisak na članstvo. DEJAN RAKITA / PIXSEL

A. Č.

24.10.2022

Kakva je situacija u redovima režima, koliko ima nervoze, panike i pritiska na članstvo i funkcionere da se na silu istjeraju ljudi na protest u utorak govori i poruka iz Viber grupe SNSD-a, objavio je predsjednik stranke Za pravdu i red Nebojša Vukanović na svom Blogu. 

- Izvjesni Bojić panično poziva sve da se maksimalno angažuju jer svi mogu biti u problemu, i naglašava da je podrška Uzurpatoru važnija nego ikad. Širom RS je snažan pritiska na članove SNSD-a, svi su obavezni da se odazovu ili nađu zamjenu, a ponegdje se obećava dnevnica i obrok za sve koji krenu put Banja Luke da budu statisti.

Nigdje u svijetu vlast ne organizuje proteste protiv opozicije, kako bi pravdala krađu i vršili pritisak na zarobljene institucije da ne rade svoj posao i ne procesuiraju odgovorne. Apelujem na sve građane da se ne ponižavaju bez potrebe i ne podliježu pritisku, ucjenama i mobingu, te svako ko je ugrožen neke mi se slobodno obrati, pružit ćemo mu zaštitu i niko neće snositi posljedice niti dobiti otkaz ako se suprotstavi nasilju režima i Uzurpatora - napisao je Vukanović te objavio Screenshot poruka.

Navodna prepiska između SNSD članova koju je objavio Vukanović. Nebojša Vukanović

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.