AVAZ NA LICU MJESTA

Suljo Domac se oporavio: Hodao sa štakama

Podsjećamo, u obračunu koji se desio 10. oktobra u glavnom gradu Bosne i Hercegovine muškarac je upotrebom noža, na dvije različite lokacije, ubio jednu osobu, a drugu tešku ranio

Suljo Domac. AVAZ

Piše: A. O.

25.10.2022

Suljo Planja, poznatiji kao Suljo Domac, prije četiri dana je otpušten na kućno liječenje sa Klinike za abdominalnu hirurgiju u Sarajevu.

Reporteri "Avaza" zatekli su Sulju u Općini Centar Sarajevo. Hodao je sa štakama.

Bio u Općini Centar Sarajevo. avaz

Podsjećamo, u obračunu koji se desio 10. oktobra u glavnom gradu Bosne i Hercegovine muškarac je upotrebom noža, na dvije različite lokacije, ubio jednu osobu, a drugu tešku ranio.

Kako je "Avaz" ranije objavio, ubijen je Mirza Podbičanin, dok je Suljo Planja, poznatiji kao Suljo Domac, bio teško ranjen sa najmanje sedam ubodnih rana. Za ubistvo jedne i ranjavanje još jedne osobe tereti se Elvir Sejfić.

Podsjećamo, na teren su odmah izašli pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo i Hitne pomoći.

- Policija Kantona Sarajevo je oko 19:50 sati obaviještena da su dvije osobe povrijeđene na području općine Centar Sarajevo, te se u vezu sa povredama koje su nanesene ovim osobama uz upotrebu noža, na dvije različite lokacije, dovodi isto lice, koje je uhvaćeno od strane policijskog službenika Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i isto je lišeno slobode - rečeno je ranije za portal "Avaza" iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.