REKREACIJA

Najavljeni noćni termini klizanja u Pionirskoj dolini

Noćni termini počinju od 16 sati i traju do 20 sati svih sedam dana u sedmici

Druženje u Pionirskoj dolini. Facebook

Piše: N. Ć.

25.12.2022

Klizalište u zoo vrtu, ledena ploha u Pionirskoj dolini prava je zimska priča u našem gradu i od prošle subote do danas najinteresantnija je mališanima koji svaki dan žure u našu Pionirsku dolinu da bi se klizali. 




Premijer Forto na klizanju. Facebook

Posjeta premijera Forte

Preduzeće Park uspjelo je osim kvalitetnog leda, natkrivenog prostora obezbijediti i besplatne dnevne termine klizanja, ali i besplatno korištenje klizaljki za sve posjetioce.

Danas je sa mališanima ledenu atrakciju u zoo vrtu, prvu u 70 godina postojanja Pionirske doline, posjetio i premijer Kantona Sarajevo Edin Forto.


Mališani uživali u klizanju - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Upravo zbog velikog interesovanja i potrebe da svakom posjetiocu omogući rekreativno klizanje uprava preduzeća Park donijela je odluku da od sutra, ponedjeljak 26. decembar 2022. godine ponudi i noćne termine klizanja. Noćni termini počinju od 16 sati i traju do 20 sati svih sedam dana u sedmici. Dnevni također ostaju posjetiocima na raspolaganju i to od 10 do 15 sati. Svakog dana do kraja raspusta, odnosno do 31. januara 2023. godine omogućeno je dnevno po devet sati klizanja, odnosno devet termina dnevno, uz kratkotrajne pauze za čišćenje i uređenje leda.

Fešta za malu i veliku raju

Zbog epizode Upozorenja, ovog vikenda otkazana je vikend zabava i koncerti. Fešte za malu i malo veću raju održavat će se subotama i nedjeljama. Klizanje i zabavu na ledu planiramo već za 7. januar u novoj godini. Klizalište u zoo vrtu od sutra otvara se svaki dan u 10 a zatvara u 20 sati. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.