OBJAVIO NA FACEBOOKU

Aner Žuljević: Nismo kao SDA, ne gledamo ko je na vlasti

Sav novac za Grad Mostar definisan u budžetu FBiH će rasporediti SDA i HDZ kao većina u Vijeću, gdje se oni dogovore, napisao je Žuljević

Žuljević: Bez obzira koliko lagali istina je samo jedna. Facebook

E. A.

26.1.2023

Delegat u Domu naroda ispred SDP-a, Aner Žuljević oštro je reagovao na svom Facebook profilu, zbog izjava koje plasiraju iz SDA. 

- Sav novac za Grad Mostar definisan u budžetu FBiH će rasporediti SDA i HDZ kao većina u Vijeću, gdje se oni dogovore. Zbog laži koje SDA spin mašina plasira, radi javnosti dužan sam naglasiti kako je Grad Mostar dobio 5,5 miliona za sportsku dvoranu i objekte koje će odrediti Premijer SDA i većina SDA HDZ u GV Grada Mostara - naveo je Žuljević u objavi.

Mi nismo kao oni, navodi Žuljević i dodaje da kad glasaju za novac koji ide Mostarcima ne gledaju ko je vlast, kao što su oni kažnjavali građane Tuzle, Zenice i drugih sredina u kojima građani nisu glasali za SDA.

Objava Anera Žuljevića. Facebook

- Bez obzira koliko lagali istina je samo jedna. Jednostavno, dva smo svijeta različita. Na kraju, ako su ovi iz SDA odlučili da to kroz Vijeće daju kako spinuju, to meni nije iznenađenje. Nadam se da će sa ovim dodatnim novcem za Grad Mostar pomoći dovršetak započetih dvorana i u Vrapčićima i B Polju - napisao je Žuljević na svom Facebook profilu.

I dodao da demanitra svaku laž.

Objava na Facebooku. Printscreen

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.