POLOŽENO CVIJEĆE

Bećirović s Helićem na sastanku: I viši nivoi vlasti trebaju podržati razvoj Gračanice

Bećirović je poručio da je odlučan u nastojanjima da se svim građanima Bosne i Hercegovine osiguraju uslovi za poboljšanje stanja i kvaliteta života

Tokom današnjeg susreta. PBiH

A. O.

25.5.2023

Član Predsjedništva BiH Denis Bećirović je sa saradnicima i gradonačelnikom Gračanice Nusretom Helićem položio cvijeće na Centralno spomen-obilježje Odbrambeno-oslobodilačkog rata 1992.-1995. povodom Dana odbrane Gračanice, a potom je razgovarao s gradonačelnikom Helićem o aktuelnom stanju i potrebama stanovništva Gračanice.

Gradonačelnik Helić zahvalio se dr. Bećiroviću na dosadašnjoj podršci i upoznao ga s trenutnim i planiranim projektima za razvoj Gračanice.

Denis Bećirović je poručio da je odlučan u nastojanjima da se svim građanima Bosne i Hercegovine osiguraju uslovi za poboljšanje stanja i kvaliteta života, te da nijedna sredina ne smije biti zapostavljena. Bećirović je naglasio da će, u okviru vlastitih mogućnosti i nadležnosti, podržati projekte koji će imati pozitivne efekte na razvoj lokalnih zajednica.

Tokom susreta člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića i gradonačelnika Gračanice Nusreta Helića konstatovano je da će se i u narednom periodu posebna pažnja posvetiti privrednom razvoju Gračanice, koja je prepoznatljiva po svom poduzetničkom duhu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.