ČLAN PREDSJEDNIŠTVA BIH

Bećirović u radnoj posjeti gradu Srebreniku

Gradonačelnik Bjelić je zahvalio Bećiroviću za nesebičnu podršku

Položeno cvijeće i proučena Fatiha. PBiH

A. O.

26.5.2023

Član Predsjedništva BiH Denis Bećirović, sa saradnicima i gradonačelnikom Srebrenika Adnanom Bjelićem, položio je cvijeće na Centralno spomen-obilježje odbrambeno-oslobodilačkog rata 1992-1995. kao i na spomen-kosturnicu borcima NOR-a 1941-1945.

Tokom radne posjete, član Predsjedništva BiH Denis Bećirović razgovarao je s gradonačelnikom grada Srebrenika Adnanom Bjelićem o aktuelnim temama i aktivnostima koje je poduzeo u proteklim mjesecima nakon preuzimanja gradonačelničke dužnosti.

Gradonačelnik Bjelić je zahvalio Bećiroviću za nesebičnu podršku u nastojanjima da se poboljša kvalitet života građana u Srebreniku.


Tokom posjete. PBiH

Također, gradonačelnik Adnan Bjelić upoznao je Denisa Bećirovića s aktuelnim problemima i načinima rješavanja glavnih izazova, te očekivanjima za naredni period. On je govorio i o viziji grada Srebrenika, kroz realizaciju “Plana 60”, u kojem je sadržan jasan program rada gradonačelnika Srebrenika.

Bjelić je naglasio kako se posebno zalaže za poboljšanje poslovnog ambijenta za privrednike i buduće investitore. Denis Bećirović poručio je da će se založiti, u skladu sa ovlaštenjima i mogućnostima, za promociju kapaciteta koje grad Srebrenik ima za privlačenje direktnih investicija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.