BANJA LUKA

Policija se oglasila oko mijenjanja brave na Ninkovićevoj kancelariji u Gradskoj upravi

Stanivuković je poručio na društvenim mrežama da Ninković ne radi mjesecima i da ne treba da ima ni plaću, ni službeni automobil, ni kabinet

Policija u Banjoj Luci. MUP RS

S. S.

28.6.2023

Iz Policijske uprave Banja Luka su saopćili da je u srijedu oko osam sati od strane od strane radnika Gradske uprave, prijavljeno da im je onemogućen ulazak u kancelarije koje se nalaze u Gradskoj upravi, na način da su zamjenjene brave na vratima.

- Policijski službenici su izašli na lice mjesta, potvrdili navode prijave, te pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, preduzimaju neophodne mjere i radnje - naveli su iz PU Banja Luka.

Podsjećamo, jutros je Ljubo Ninković, predsjednik Skupštine grada Banja Luka prijavio policiji da su promijenjene brave na dvije kancelarije, iza čega stoji, kako kaže gradonačelnik Draško Stanivuković.

- U ovom trenutku nismo u mogućnosti da pristupimo prostorijama, pečatima, računarima i radnom prostoru - rekao je Ninković.

Stanivuković je poručio na društvenim mrežama da Ninković ne radi mjesecima i da ne treba da ima ni plaću, ni službeni automobil, ni kabinet, ni sekretaricu, apsolutno ništa.

- Zbog toga sam donio odluku da mu se sve to oduzme dok se ne dozove pameti i ne krene raditi svoj posao - kazao je Stanivuković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.