"AVAZ" SAZNAJE

Niko ne želi preuzeti tijelo ubice Nermina Sulejmanovića, poznanici kažu da je njegov otac rekao: Ne interesuje me to go**o

Monstruozni čin ubijanja supruge je snimio i objavio na Instagram

Sulejmanović: Ubio se na farmi. Facebook / Avaz

15.8.2023

Prošla su četiri dana od masakra koje je počinio Nermin Sulejmanović, pomahnitali ubica, u Gradačcu. On je ubio nevječanu suprugu Nizamu Hećimović, turske državljane oca i sina Đengiza i Denisa Ondera, a ranio je suprugu Đengiza, Harisu Onder, policajca Huseina Kotorića i Nedima Pamukovića.

Monstruozni čin ubijanja supruge je snimio i objavio na Instagram.

Nakon toga odvezao se, kao što je već poznato, kako je portal „Avaza“ prvi objavio na farmu u mjestu Ledenica Donja, gdje je, okružen policijskim snagama, počinio samoubistvo.

Sada se postavlja pitanje gdje i kada će biti sahranjen, odnosno ukopan Sulejmanović. Kako saznaje „Avaz“, niko ne želi preuzeti njegovo tijelo, pa čak ni otac.

Njegovi „poznanici“ su repoterima „Avaza“, koji su u Gradačcu, kazali da je otac Nermina Sulejmanovića kazao: „Ne interesuje me to go**o“.

Zijada Vuković-Pamuković, Nizamina tetka, za „Avaz“ je izjavila da je Nermin Sulejmanović nekako uspio ući u kuću, prislonio joj pištolj na glavu vičući: „Gdje je“. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.