NAKON LINČA

Skenderagić: Nisam se bojao Miloševića, a kamoli Mulahusića, zelenog fašiste

Danas sam doživio nešto što nisam još od vremena kada je Slobodan Milošević uz pomoć svojih kvislinga počeo sa ubijanjem Jugoslavije, naveo je

Nijaz Skenderagić. Facebook

S. S.

18.8.2023

Bivši potpredsjednik SABNOR-a BiH i biznismen Nijaz Skenderagić oglasio se na društvenim mrežama nakon gnusnih uvreda koje je doživio od bota Jasmina Mulahusića.

- Danas sam doživio nešto što nisam još od vremena kada je Slobodan Milošević uz pomoć svojih kvislinga počeo sa ubijanjem Jugoslavije i kada je u Sarajevo slao svoje podanike da me likvidiraju. O tome postoje i dokumenti, ali ja o tome nisam htio da se puko priča. Trebalo je boriti se za našu BiH. Međutim, danas sam, ničim izazvan, prvo počeo da dobijam prijeteće poruke meni i članovima moje porodice.

Nisam se bojao ni Miloševićevih trojki, čak ni na njegovom terenu, a kamoli tog Mulahusića, zelenog fašiste i agenta nekih ljudi koji na daljinski upravljaju s njim. Budala i idiota je uvijek bilo i bit će ih, ali ono što me zabrinjava jeste činjenica što ih se namnožilo i što mogu donijeti novo zlo na ove prostore.

Njegovim sljedbenicima, ali i nalogodavcima mogu samo poručiti:

Đubrad fašistička-ne bojim vas se - poručio je.

Facebook status Nijaza Skenderagića. Screenshot

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.