PREDSJEDNICA NF

Trivić: Svrha priloga RTRS-a je crtanje mete mojoj porodici i meni

Koliko nesvarljivu laž je iskonstruisao RTRS govori sam njihov prilog, navodi

Jelena Trivić. Dejan Rakita / Pixsell

S. S.

19.12.2023

Predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić kazala je da ljudi bliski SNSD-u nju lažno optužuju da ima veze sa sudskim procesom protiv predsjednika RS Milorada Dodika, što navode kao ideju za rušenje njega sa vlasti.

- Mračni centri moći SNSD-a, koji su sve nemoćniji, opet nameću istu matricu u kojoj lažno pokušavaju da mi imputiraju standardnu i već hiljadu puta izrečenu laž. Ovaj put izabrali su Sredoja Novića, stari kadar za laži, da prvo označi “nekog opozicionog lidera koji dogovara rušenje Dodika sa strancima”, a onda je RTRS “shvatio” da je to Jelena Trivić. Vaši pokušaji da meni imputirate sudski proces koji je Dodik priželjkivao, za koji je sam pisao scenario i režiju, misleći da beskonačno može da bude faktor produkovanja političke krize, a nakon toga i dio svakog rješenja, nema nikakvo uporište u istini, razumu i stvarnosti. Žalosno je da jedan nekada tako moćan političar kao Dodik, spadne na tako niske grane i da svoju političku nemoć, preko svog ličnog glasila RTRS, kojeg kao instituciju drži u zarobljeništvu, svaljuje na mene - navela je Trivić.

Dodaje da je žalosno i da RTRS po ko zna koji put stavlja nju u ovakve kontekste.

- Matrica je smiješna i izlizana, toliko da nemam potrebu da se pravdam, već da naglasim jedino da mene svojim lažnim konstrukcijama ne možete ni uplašiti, ni obeshrabriti u namjeri da oslobodimo RS vaše tiranije, jednoumlja, korupcije kojom ste okovali ovo društvo, misleći pogrešno da je RS vaša privatna imovina. RS pripada narodu i narodu ćemo je vratiti. Ovo neprestano crtanje mete na čelo od strane RTRS, a po nalogu vrha SNSD-a, shvatam isključivo kao odraz nemoći nalogodavaca ovakvih priloga. Koliko nesvarljivu laž je iskonstruisao RTRS govori sam njihov prilog, u kojem se navodi da sam ja prvo sklonila Bakira, a da Čovića kontrolišem preko Plenkovića. Iako ste mi ovim prilogom dali nadnaravne moći, to ne umanjuje činjenicu da je osnovna svrha ovog priloga crtanje mete mojoj porodici i meni. Kad RTRS već tako dobro “saznaje”, neka onda sazna da li i zašto Sredoje Nović prodaje svoju imovinu u BiH u namjeri da ubrzo odseli iz RS? Doći će uskoro vrijeme kada ćete za sve ove laži odgovarati - istakla je Trivić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.