BIZNIS

Svi treba da znaju šta prijateljstvo znači

Mjesec prijateljstva u Sarajevu i Zenici

Redakcija

25.8.2014

Proteklog vikenda karavan Mjeseca prijateljstva posjetio je Sarajevo, 22. avgusta i Zenicu 23. avgusta, na zadovoljstvo i radost stanovnika oba grada. Prostori na kojima su se aktivnosti odvijale bili su tijesni da prime sve koji su željeli da ispune test prijateljstva ili da se fotografišu u majici prijateljstva. Zanimljivih izjava na temu prijateljstva nije nedostajalo ni ovaj put.

“Gledali smo na m:tel Facebook stranici kako je to bilo u drugim gradovima i jedva smo čekale da dođe i u Sarajevo”, rekla nam je Alma koja je sa prijateljicom Sandrom došla među prvima. “Zabavno je ispunjavati test koji treba da pokaže koliko znamo jedna o drugoj. Iznenadilo me je koliko o nekim svakodnevnim navikama svoje najbolje prijateljice znam malo”, istakla je Sandra.

U Zenici su svi željeli da se fotografišu u majici prijateljstva, te da zanimljive fotografije podijele sa drugarima putem društvenih mreža. “Mi smo pokušali da stanemo sva trojica, s obzirom da smo mi najbolji drugari, i uspjeli smo. Test smo uradili i diploma je naša”, kroz osmijeh je rekao Dženan pokušavajući da izađe iz Majice prijateljstva.

Do kraja avgusta, ispunjavanjem formulara na blogu blog.mtel.ba prijavite želju svog najboljeg prijatelja. Početkom septembra, kompanija m:tel ostvariće želju koja bude najhumanija, najoriginalnija i najkreativnija.

Mjesec prijateljstva turneju nastavlja 26. i 27. avgusta u Bijeljini, a završava ovog vikenda u Mostaru i Širokom Brijegu, a za tačne lokacije i vrijeme održavanja pratite zvaničnu m:tel Facebook stranicu facebook.com/mtelbih.

 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.