BIZNIS

INTERA Tehnološki Park organizira dvodnevni trening „Copywriting i digitalni marketing"

Avaz.ba

5.2.2018

Centar za obuke INTERA Tehnološkog Parka Mostar organizira dvodnevni trening  „Copywriting i digitalni marketing - moćni alati za vašu profesionalnu budućnost“ koji će se održati 23. i 24. februara 2018. godine u INTERA Tehnološkom Parku. 

Postoji dobar razlog zašto su digital marketing menadžeri i copywriteri u poduzećima diljem svijeta plaćeni i preko 90 000 dolara godišnje. Digitalni marketing i SEO copywriting su u temelju poslovanja razvijenih društava, ali i u budućnosti poslovanja naših krajeva. Počnite na vrijeme i budite dio te priče. Na seminaru digitalni marketing i copywriting, naučit ćete kreirati i voditi online kampanje, koristiti specifične prednosti marketinga na digitalnim medijima, upravljati društvenim medijima u promotivne svrhe te pisati promotivne tekstove optimizirane za tražilice. 

Seminar je namijenjen zaposlenima u prodaji i marketingu, menadžerima malih i srednjih  preduzeća i organizacija iz javnog i privatnog sektora, sadašnjim i budućim freelancerima te svima koji žele steći i poboljšati prodajne i marketinške vještine i znanja. Ako nemate predznanje, ne brinite.  

Bez obzira na količinu sredstava na raspolaganju za oglašavanje, kroz korištenje niza besplatnih internet alata, naučit ćete kako da se vaš proizvod istakne u odnosu na druge, pojavi ispred drugih na tražilicama i zainteresira ciljanu publiku. Također, ukoliko ste freelancer, steći ćete znanja koja ćete moći ponuditi brojnim stranim i domaćim poduzećima.    

Prijavni obrazac moguće je pronaći na linku, a više informacija dobiti na [email protected].


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.