INSIDE BUSINESS CENTAR

Uskoro otvorenje novog poslovnog objekta u Sarajevu

Centar će kupcima, ali i našim partnerima i poslovnoj zajednici ponuditi niz sadržaja, čime ćemo naš novi objekt učiniti mjestom susreta, partnerstva, saradnje, uspješnih poslovnih priča, kaže Ećo

Piše: E. Ma.

30.8.2022

Ećo: Finalni radovi - Avaz
Zgrada ima sedam spratova - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

Radovi na izgradnji poslovne zgrade Inside Business Centra u sarajevskom naselju Stup privode se kraju.

Ovo je potvrdio Suad Ećo, direktor kompanije Ećo Company d.o.o. Sarajevo, najavivši da će objekt uskoro biti otvoren.


Značajna sredstva

- Finalni radovi su u toku, a po njihovom okončanju upriličit ćemo svečano otvorenje našeg novog poslovnog objekta. U protekle dvije godine, uz značajna finansijska sredstva uložena u izgradnju novog poslovnog objekta Inside Business Centra, posebnu pažnju smo posvetili radu na konceptu i osmišljavanju sadržaja našeg poslovnog centra - kazao je Ećo.

Najavio je da će centralno mjesto u novom poslovnom objektu zauzeti ekskluzivni salon namještaja Ećo Company. Također, tu će biti smještena i uprava ove kompanije.

- Osim toga, u prilici sam najaviti da će poslovni centar Inside Business Centre kupcima, ali i našim partnerima i poslovnoj zajednici ponuditi niz sadržaja, čime ćemo naš novi objekt učiniti mjestom susreta, partnerstva, saradnje, uspješnih poslovnih priča... - najavio je Ećo.


Veći dio

Kako je kazao, već sada je popunjen veći dio prostora poslovnog centra. Ostala su slobodna dva sprata od ukupno sedam, koliko poslovni centar ima. Na dva sprata koja su još slobodna smješteni su kancelarijski prostori namijenjeni za iznajmljivanje zainteresiranim kompanijama ili pojedincima.

Prema prvim zaključenim ugovorima, već sada možemo sa sigurnošću najaviti da će Inside Business Centar biti mjesto u kojem će se realizirati puno poslovnih poduhvata i kreirati veliki broj novih radnih mjesta, poručio je Ećo.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.