CRNA HRONIKA

Saznajte koje osobe su uhapšene po potragama

Akcija Granične policije BiH

A. Vr.

19.8.2014



Pripadnici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo sinoć su u 23 sata na ulazu u BiH, na letu Beč - Sarajevo lišili slobode državljanina BiH, Č. E. (1986.) Graničnim provjerama je utvrđeno da su za njim raspisane potrage od strane Suda BiH zbog krivičnog djela "krivotvorenje novca" i Opštinskog suda Bihać zbog krivičnih djela: "krađa" i "oštećenje tuđe stvari"  Č. E. je 19. 08. 2014. godine predat službenicima Sudske policije Suda BiH na dalje postupanje.

Policijski službenici Jedinice granične policije Neum jučer su godine u mjestu Duži na području opštine Neum graničnom kontrolom bh. državljanina, M. M. ( 1994.), utvrdili da je za njim raspisana potraga od strane Opštinskog suda Sarajevo zbog krivičnog djela "teške tjelesne povrede", navodi se u saopštenju Granične policije BiH.


M. M. je lišen slobode jučer u 22,30 sati,  a danas će biti predat nadležnom organu na dalje postupanje.

Policijski službenici Jedinice granične policije Višegrad su jutros godine na ulazu u BiH, na Međunarodnom graničnom prijelazu Vardište u 03, 50 sati lišili slobode državljanina BiH,  B. A. ( 1996.) Graničnom kontrolom je utvrđeno da B. A. potražuje Policijska stanica Trebinje zbog krivičnog djela "teška krađa". B.A. je jutrosu 09,15 predat pripadnicima MUP-a RS-a  na dalje postupanje, stoji u saopštenju Granične policije BiH.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.