CRNA HRONIKA

Zatražen pritvor za dvojac koji je motociklom prevozio drogu

Okružno tužilaštvo Banja Luka

M. M.

13.11.2014

Postupajući tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka, nakon ispitivanja osumnjičenih, zatražio je od banjalučkog Okružnog suda pritvaranje Blagoje Riđešića (1992) iz Trebinja i Aleksandra Bubnjevića (1991) iz Banje Luke, zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, te napada na službenu osobu u vršenju poslova bezbjednosti, otkrivanju ili lišenju slobode učinilaca krivičnih djela.

Njih su, naime, službenici banjalučkog Centra javne bezbjednosti uhapsili u utorak, pri čemu su kod njih pronašli i oduzeli kilogram marihuane, kao i druge predmete koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Podsjetimo,službenici Centra javne bezbjednosti Banja Luka, na magistralnom putu M-16, pokušali su zaustaviti i kontrolisati motor "Kawasaki", kojim su se vozili Riđešić i Bubnjević, zbog postojanja osnova sumnje da se koristi za izvršenje krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Vozač motora se oglušio o izdato naređenje i pokušao pobjeći, prilikom čega je oštetio dva službena vozila vlasništvo MUP RS-a.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.