CRNA HRONIKA

Tokom vikenda poginulo dvoje pješaka

Apel CJB-a Bijeljina

Autor:Srna

22.12.2014

Centar javne bezbjednosti  Bijeljina apelovao je danas da se pješaci kreću trotoarima i drugim površinama namijenjenim za njihovo kretanje, nakon što su tokom vikenda dva pješaka poginula u saobraćaju u bijeljinskoj regiji.

 U saopštenju se naglašava da je pješak na kolovozu, na javnom putu van naselja, dužan da se kreće uz lijevu ivicu kolovoza u smjeru svog kretanja, a noću i danju u uslovima smanjene vidljivosti mora biti označen i svjetloodbojnim prslukom.

Na magistralnom putu Brčko - Bijeljina u mjestu Čađavica 19. decembra u saobraćajnoj nezgodi poginuo je pješak čiji su inicijali V.S. (71).

Dan kasnije na regionalnom putu Drinjača - Bratunac u naselju Moštanice u saobraćajnoj nezgodi nastradala je žena čiji su inicijali M.B. (63), koja je od zadobijenih povreda preminula te noći.

U saopštenju bijeljinskog CJB-a se navodi da je nadležni tužilac naložio preduzimanje mjera i radnji radi utvrđivanja tačnih uzroka koji su doveli do ovih saobraćajnih nezgoda u kojima su život izgubile dvije osobe.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.