CRNA HRONIKA

ZENICA Ukraden automobil, dva fizička napada i oštećenje vozila

Burna noć za MUP ZDK

D. Pa

25.6.2015

U Zenici je u protekla 24 sata došlo do krađe putničkog motornog vozila, izvršena je teška krađa iz pružnog vozila za remont, te su zabilježena dva fizička napada.

U ulici Zije Dizdarevića izvršeno je krivično djelo teška krađa putničkog motornog vozila marke „VW-Jetta“, registarskih oznaka E16-J-870, vlasništvo K.E. iz Zenice.

U krugu Teretne stanice „Željeznica FBiH“ u Zenici, izvršena je teška krađa iz pružnog vozila za remont, iz kojeg je otuđena veća količina alata i opreme. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

U ulici Londža, lice I.M. iz Zenice izvršilo je fizički napad na S.I. iz Zavidovića, koji je tom prilikom zadobio lake tjelesne povrede, te je oštetilo vozilo marke „Opel-Vectra“, registarskih oznaka K32-M-416, u vlasništvu S.I. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

U ulici Bulevar Ezhera Eze Arnautovića, od strane malodobnih lica D.H. i P.D. izvršen je fizički napad na malodobna lica P.D. i D.K., sva iz Zenice. Tom prilikom, lice P.D. je zadobilo teške tjelesne povrede. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom su dva lica zadobila lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.