CRNA HRONIKA Kradljivac automobila ponovo u akciji

Ranko Rakić u Omarskoj ukrao Golf 2

Uhapšen je u nedjelju oko 15 sati

M.Z.
24.09.2018 14:16

Foto: D. Stojnić

Ranko Rakić (22) iz Jelićke kod Prijedora, koji je u avgustu ove godine ukrao čak tri automobila na području Prijedora i Banje Luke, jučer je ponovo bio u akciji. 

Na području Omarske kod Prijedora u nedjelju je u jutarnjim satima, desetak minuta nakon ponoći, ukrao Golf 2, koji je bio parkiran ispred jednog kafe bara. 

Pronađen je 30-tak minuta kasnije na području Gradine kod Prijedora, kada je policija iz Omarske uočila ukradeni Golf, koji je Rakić naglo zaustavio na makadamskom putu i potom pobjegao.

Uhapšen je u nedjelju oko 15 sati zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari.

Golf je nakon pronalaska vraćen vlasniku G. V. iz Prijedora.

- Protiv R. R. slijedi izvještaj nadležnom tužilaštvu u Prijedoru za počinjeno krivično djelo - navedeno je danas iz PU Prijedor.

Inače, Rakić je krajem avgusta u jednom danu ukrao čak tri automobila Polo, Nissan i Peugeut 406 na području PU Prijedor i PU Banja Luka. Sva tri automobila su vraćena vlasnicima. Rakić je stari znalac policije kad je riječ o krađama automobila.

Tagovi

Krađa Golf
NA VRH