KRIMINAL Postojale indicije o likvidaciji

Mihaljević naslutio ubistvo, porodicu na vrijeme sklonio u Crnu Goru

Njegova sigurnost je ugrožena od "rastanka" sa Čehom Radovanom Krejčirom, navodno, jednim od najvažnijih kriminalnih vođa u tom dijelu svijeta

Fosmedia.me
28.09.2018 10:09

Foto: Arhiv

Novljanin Đorđe Mihaljević, koji je prije nekoliko dana ubijen u Johanesburgu, imao je određene indicije da bi mogao biti likvidiran, pa je mjesec ranije svoju porodicu sklonio prvo u Crnu Goru, a potom su prešli u Sofiju.

Djeca su jedno vrijeme bila u Herceg-Novom, a potom ih je njegova supruga Natalija Gurkova odvela u Sofiju.

- Đorđe i Natalija u braku su više od 10 godina. Njihovo dvoje djece žive na relaciji Bugarska - Crna Gora - Mediteran - Južnoafrička Republika. Posljednjih godina porodica je uglavnom živjela na Balkanu. Natalija se žalila suprugu da se ne osjeća sigurno u Africi i insistirala je da se vrate u Bugarsku. Bračni par se posljednji put vidio na Natalijinom rođendanu prije nekoliko dana, a ona je tragičnu vijest primila dok je bila u Sofiji na Sedmici mode - navodi bugarski portal "Novini.bg", prenosi "Dan".

Podsjećamo, Mihaljević (43) je ubijen u Johanesburgu u ponedjeljak popodne u svom Porscheu, i to je bio već treći napad na njega. 

Tamošnji mediji navode kako je bilo samo pitanje vremena kada će biti likvidiran.

- On je to znao i zato je porodicu poslao u Evropu. Njegova sigurnost je ugrožena od "rastanka" s Čehom Radovanom Krejčirom, navodno, jednim od najvažnijih kriminalnih vođa u tom dijelu svijeta -  saopćio je južnoafrički istražitelj Pol 0’Saliven (Paul O’Sullivan). 

Oglasi

NA VRH