Uhapšen profesor iz Sjenice koji je prijetio da će isjeći djevojčicu satarom na 13 komada

UŽAS Akcija policije

Uhapšen profesor iz Sjenice koji je prijetio da će isjeći djevojčicu satarom na 13 komada I. K. se zaključao u stanu i nje htio otvoriti vrata policiji, a hapšenje su pokušali spriječiti i članovi njegove porodice

Policija u Sjenici uhapsila je I. K. (41), bivšeg profesora engleskog jezika, zbog prijetnji i poruka koje je slao djeci i njihovim roditeljima na Facebooku.

Posljednji slučaj, poslije kojeg je policija reagirala, bio je kada je on majci 11-godišnje djevojčice napisao da joj kćerku treba satarom isjeći na 13 dijelova!

Tokom pokušaja hapšenja I. K. se zaključao u stanu i nje htio otvoriti vrata policiji, a hapšenje su pokušali spriječiti i članovi njegove porodice. Poslije dužeg uvjeravanja i pregovora, on je konačno uhapšen, a u stanu je policija pronašla laptop, tri mobilna telefona, fleš memoriju i štampač koji su, po nalogu PU Beograd, poslati na vještačenje.

Uhapšeni je saslušan i određeno mu je zadržavanje 48 sati u novopazarskom Okružnom zatvoru. 

Poruke bivšeg profesora zgrozile su Srbiju, a jedna od njih, upućena majci 11-godišnje djevojčice i objavljena na Facebooku, glasi ovako:

- Ovo je satara kojom će tvoje dijete biti ritualno isječeno na 13 komada, a onda će ti komadi biti bačeni psima. Ti ćeš biti natjerana to da gledaš, a zatim će ti biti iščupana maternica i bit ćeš živa odrana. To će ti biti odgovarajuća kazna - napisao je profesor-manijak.

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH