ŠOKANTNO Novi slučaj

Lovci na pedofile razotkrili još jednog manijaka iz BiH: Supruga ne zna da se dopisujem s djevojčicama

U zamku tima organizacije „Stop pedofiliji SP“ upao 56-godišnji B. Ć. iz Busovače, koji je nasjeo na lažni profil 13-godišnjakinje

Dž. BULBUL
04.12.2018 20:47

MUP SBK: Radi se na slučaju

U zamku srbijanskih lovaca na pedofile upao je još jedan manijak iz Bosne i Hercegovine. Ovaj put razotkrili su 56-godišnjeg B. Ć. iz Busovače, koji je nasjeo na lažni profil 13-godišnjakinje iza koje se krije tim organizacije „Stop pedofiliji SP“.

Jeziva pitanja

Prema ustaljenom scenariju, 56-godišnji manijak prvi se javio djevojčici. Na početku razgovora zanimao se za njene lične podatke. Djevojčica je napisala da ima 13 godina, na šta joj je pedofil odgovorio da je mnogo stariji od nje. Manijak je bio lukav. Djevojčici je napisao kako joj ne želi smetati jer se takve poruke odmah pogrešno protumače.

  • Pisao degutantne stvari
    Pisao degutantne stvari

Potom je napisao kako ima suprugu koja ne zna da se on dopisuje s djevojčicama. Trinaestogodišnjakinji je davao i komplimente, pišući kako je lijepa i da bi je pitao da mu bude djevojka da je on 15-godišnjak. Pitao ju je još rastu li joj grudi i g... te diraju li je dječaci. Čak joj je postavio pitanje bi li voljela kad poraste biti s mlađim ili starijim muškarcem. Sve ove poruke objavljene su na Facebook stranici „Stop pedofiliji SP“. 

Istraga u toku

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona rečeno nam je da su upoznati sa slučajem.

- Naši pripadnici poduzimaju sve potrebne mjere i radnje u tom pravcu - rekao je za „Avaz“ Hasan Hodžić, portparol MUP-a SBK.

NA VRH