SRBIJA Panika u Obrenovcu

Manijak proganja djevojčice: Samozadovoljava se u blizini školskog dvorišta

Roditelji uznemireni zbog nepoznatog muškarca

Kurir

Škola u Obrenovcu

Foto: Kurir


Manijak starosti oko 50 godina danima uznemirava učenice Srednje poljoprivredno-hemijske škole i Gimnazije u Obrenovcu u Srbiji, objavili su tamošnji mediji.

Nepoznati čovjek, prema medijskim navodima, samozadovoljava se u blizini školskog dvorišta. Panika i uznemirenje u dvije obrenovačke srednje škole koje dijele isto dvorište traje desetak dana. 

Majka T. L. zabrinuta je za kćerku kao i svi roditelji, a navodi da je strah za dijete jer se časovi poslijepodne završavaju kada padne mrak.

- Moja kćerka i njene drugarice su to primijetile prije sedam dana. Kako se pojave na odmoru van školske kapije, on ustaje sa stolice na terasi s koje ih vreba, počinje da im maše, dodiruje genitalije, liže srednji prst i radi slične grozote - uznemireno priča majka T. L.

Učenice su pokušale fotografirati muškarca. 

O slučaju su djeca obavijestila i razrednog starješinu koji je s ovim upoznao rukovodstvo škole.

- Rekao im je da se ne zadržavaju van školskog dvorišta, a naročito ne u blizini zgrade dotičnog muškarca, kao i da ne komuniciraju s njim. Ne zna o kome je riječ, ali poduzet će se mjere, kao i da se u slučaju bilo kakvog problema djeca mogu obratiti dežurnom nastavniku koji je u dvorištu škole - kaže majka.

Više o:

Obrenovac Manijak
NA VRH

Podijeli članak na