HAPŠENJE U BIJELJINI

Seksualni manijak uznemiravao djevojčice

Umjeto u pritvor 39- godišnjak završio u bolnici radi testiranja na covid 19

Policija ga odvela u bolnicu. Ilustracija

Piše: Lj. Lj. /Avaz.ba

8.7.2020

Muškarac čiji su inicijali M.M. (39), iz semberskog sela Popovi, priveden je u bijeljinsku policiju zbog seksualnog uznemiravanja devetogodišnje i petnaestogodišnje djevojčice, ali je, umjesto da bude zadržan u policiji, završio u bijeljinskoj bolnici na testiranju na covid 19, jer se požalio da ima simptome korone, saznali smo u Policijskoj upravi Bijeljina. 

Početkom maja ove godine, kako je objavio jedan bijeljinski portal, M.M. je na ulici, u centru grada, zaustavio automobil i otvorivši vrata automobila sa suvozačeve strane, pitao devetogodišnju djevojčicu gdje se nalazi autobuska stanica. Dok mu je ona objašnjavala, on joj je pokazao svoj spolni organ, uz pitanje: „Znaš li šta je ovo“. Djevojčica je uz vrisku pobjegla, a M.M. se udaljio iz te ulice.



Žalio se da ima simptome koronavirusa. Ilustracija

M.M. je, prema pisanju ovog portala, u aprilu ove godine u dva navrata zaustavljao petnaestogodišnju djevojčicu u širem centru grada, da bi joj na jednom kružnom toku iz automobila pokazivao polni organ. Oba slučaja očevi djevojčica su prijavili policiji.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini izjavio je da još uvijek nije dobio nikakvu prijavu o ovom slučaju.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.