TRAGIČAN EPILOG

Nakon eksplozije u Beogradu preminuo Strahinja Stojanović

Na Novom Beogradu danas oko podneva dogodila se eksplozija u kojoj je uništen terenac BMW X5

Avaz.ba / Blic
13.09.2020 14:39

Stojanović i Gomez u emotivnoj vezi

Foto: Instagram

Strahinja Stojanović koji je danas teško povrijeđen u eksploziji vozila preminuo je, prenose beogradski mediji. Podsjećamo, na Novom Beogradu danas oko podne dogodila se eksplozija u kojoj je uništen terenac BMW X5. Automobil je odletio u zrak dok je bio u pokretu. 

U eksploziji za koju se vjeruje da je daljinski detonirana, pored Stojanovića povrijeđena je i državljanka Kolumbije 45-godišnja Sonja Suarez Gomez.  Njih dvoje su prevezeni u Urgentni centar, naveli su iz ove zdravstvene ustanove za "Blic". 

Prethodno, pojedini mediji prenijeli su da su Stojanoviću amputirane obje noge. Sudeći prema Instagram profilu ove Kolumbijke, Stojanović i ona su bili u emotivnoj vezi već izvjesno vrijeme.

Stojanovićeva partnerka je na ovoj društvenoj mreži posljednjih mjeseci intenzivno objavljivala slike sa njim sa različitih putovanja. Na fotografijama se vidi da je par uživao u luksuzu, pa se vide skupa kola, hoteli, hrana i piće. Gomezova je objavila fotografije sa Stojanovićem iz Beograda, ali i sa Kopaonika i Zlatibora.

Podsjećamo, Strahinja Stojanović je već bio u turbulentnoj emotivnoj vezi sa misicom iz Španije Olat Bilbao Gonzales. Ona je povrijeđena u eksploziji automobila kod Galenike koja je, po svemu sudeći bila namjenjena njemu, ali je on prošao nepovrijeđen jer se baš u tom trenutku vratio do stana po mobilni telefon.

Komentari

NA VRH