DETALJI BIZARNE PLJAČKE

Ko je djevojka koja je Srbijanca zadovoljavala tokom razbojništva

Fizički napao radnika pumpe, ali je on međutim uspio da ga nadmudri i zaključa u magacinu

A. Ka. / Kurir.rs

Pumpa koja je bila na meti Maksima

Foto: Policija Bratislava


Mediji širom svijeta prenose vijest o bizarnoj pljački benzinske pumpe u Slovačkoj za koju je osumnjičen mladić srbijanskog porijekla.

Prvobitna vijest je glasila da je razbojnik Maksim (24), za koga mediji tvrde da je porijeklom iz Srbije, tokom noći između utorka i srijede, pokušao da opljačka pumpu na periferiji Bratislave, a da ga je u tome omela Sonja (36), državljanka Češke, koja ga je navodno oralno zadovoljavala do dolaska patrole policije.

Maksim je prema tim navodima prethodno fizički napao radnika pumpe, ali je on međutim uspio da ga nadmudri i zaključa u magacinu.

Radnik je potom otrčao da pozove pomoć, a policija je navodno nekoliko minuta kasnije zatekla Maksima koga ga djevojka oralno zadovoljavala da ne bi pobjegao.

Nesvakidašnja priča je, međutim, brzo dobila potpuni obrt.

- Srbijanac je njen makro i dugo se poznaju. Njih dvoje su zajedno došli do pumpe. Nakon što je vidjela da ga je osoblje zaključalo pokušala je da ga spasi. Ušla je na zadnja vrata, a policija ih zatekla usred predstave - rekao je izvor iz policije za slovački dnevnik Novi čas.

Mladić je prilikom hapšenja napao policajce.

ÚTEKU Z LÚPEŽNÉHO PREPADNUTIA ZABRÁNILO💰💔 POSKYTNUTIE SEXUÁLNYCH SLUŽIEB ➡️Dnes krátko po 0️⃣4️⃣.0️⃣0️⃣ h sme prijali...

Objavljuje Polícia SR - Bratislavský krajSrijeda, 27. siječnja 2021.
NA VRH

Podijeli članak na